Om alle activiteiten te lezen, scroll naar beneden. De beschrijving van de activiteiten staan in chronologische volgorde.


Nieuwjaarsborrel 2018

De Nieuwjaarsborrel van de MMC werd in 2018 gehouden op 28 januari en wel in Het WERKSPOOR CAFE De Leckere TE UTRECHT.

De leden en vrienden werden verwelkomd vanaf 14.30 uur op het adres Tractieweg 43 3534 AP te Utrecht.

Ieder lid kreeg van de club 2 consumpties en een hapje in de vorm van een borrelhapje. De overige kosten waren uiteraard voor eigen rekening. 

Naast de borrel was er in het Werkspoor Cafe de mogelijkheid om te eten en zo rond 17.00 uur werd het eten geserveerd. Het eten en drinken is allemaal op biologische basis, dus zeer smaakvol allemaal.

 

Zoals gewoonlijk is opgave noodzakelijk voor als je wilt komen, zowel voor de borrel als in combi met het eten.

Dit omdat de organisatie en de uitbater dan weet waar zoal op gekend moet worden. 

Website http://www.werkspoorcafe.nl   Het parkeren is daar gratis.

 

De Nieuwjaarsborrel was weer een gezellig samenzijn en we hopen dat komend jaar er weer zoveel leden acte de présence geeft.  


Voorjaarsrit

 

De voorjaarsrit op werd op 22 April in Twente gehouden.

 

Het vertrekpunt was, zoals vaker, bij:

Frans op den Bult,

Hengelosestraat 6,

7561 RT Deurningen.

http://fransopdenbult.nl

 

De rijders kwamen vanaf 10.00 uur aan en om 11.00 uur is de groep vertrokken voor een mooie toertocht en wel van Deurningen via een stukje Twente en de Achterhoek, na de lunch , deze was gepland bij

Hotel Restaurant Kloppendiek, Zwillbrock 8 48691 Vreden (Duitsland)

website: www.kloppendiek.de

vervolgen we onze route richting het eindpunt en dat is in Wichmond.

De organisatie was in handen van Harry & Albèr, en dat hebben ze weer uitstekend gedaan.


Meirit

 

Op 27 mei zijn we door het prachtige Limburg gaan toeren waar we hebben genoten van de vele prachtige wegen, mooie bochten, een zeer weids uitzicht. 

Ook hier was het vanaf 10.00 uur verzamelen bij

Cafè Maneslust biej Mieke.

Steeg 46 A

6086 EL Neer

Iedereen had er voor gezorgd dat bij de motor een volle tank heeft en er werd om 11.00 uur vertrokken vanuit Neer én belangrijk was dat je ook wat kleingeld bij je had, voor het veerpontje over de Maas.

Net zoals bij de voorjaarsrit waren er weer een groot aantal enthousiaste leden aanwezig. Dat komt mede doordat het leuk is om in een goede omgeving met mooi weer te rijden, weer eens bij te kunnen praten tijdens de lunch.

DEze organisatie en begeleiding was gedaan door Anja & Henk en Els & Jacques, en het was een geslaagde bijeenkomst.


Buitenlandreis

Op vrijdag 18 mei vertrokken een flink aantal mensen vanuit verschillende delen in Nederland naar Hütterscheid in Duitsland. Vooraf hebben sommigen afgesproken om elkaar op een centrale plek te ontmoeten en dan na een kop koffie gezamenlijk verder te rijden naar de plek van bestemming.  

 

Bij aankomst bij Herberg Hütterscheder Hof werden we verwelkomd door Andy and Aartien en werden ons de kamers getoond. Ruim, Schoon en Netjes was alles. De eetzaal en de bar ziet er aanlokkelijk uit en dat werd alleen nog maar versterkt door de lekkere en goede maaltijden (ontbijt, avondeten) die door Aartien waren bereid. 

De herberg is een uitstekende uitvalsbasis voor de georganiseerde toerritten en het terras en het terrein was uitnodigend om ons na de ritten te laven met wat drank en snacks en .. niet te vergeten de BBQ!

 

Bert en Eric hebben het geheel, waaronder ook op een eerder tijdstip het voorrijden van de routes, georganiseerd en dat was uitstekend gedaan. Misschien wel een idee om het nogmaals te doen. 


Zomerrit

Op 22 juli is afgelopen jaar een leuke route voor de zomerrit gereden. De route was ca. 144 km lang.


We vertrokken vanaf restaurant "Het Bomenpark" in Heesch bij Oss. Dit ligt aan de parallelweg langs de A59 bij de afslag Oss oost.

Zoals altijd verzamelden we vanaf 10.00h en om 11.00h stipt zijn we, na het praatje van onze voorzitter over het Follow up systeem. :-) wat we tijdens onze ritten altijd hanteren, gaan rijden.

Rond 12.30h hebben we gestopt voor de lunch en rond 14.00h begonnen we met het 2e deel van de route die ons weer terug voerde naar het punt waar we 's morgens onze toer begonnen zijn. Ca. half vijf ging iedereen weer richting huis.

We hoopten natuurlijk op een mooie opkomst en mooi weer, en beide kwam uit.
Uit de reacties bleek dat we een mooie route hadden uitgezet en de organisatie, die gedaan was door Jeroen, Johan en Leo krijgt een welverdiende pluim. 


MMC Jaarfeest

Het Jaarfeest van de Magna Motor Club werd in 2018 gehouden op Camping & Bungalowpark 't Stien'nboer Scholtenhagenweg 42 7481 VP Haaksbergen.

Op 7 september arriveerden de leden en vrienden die zich hadden opgegeven en kregen door de organisatie het huisje of de bungalow toebedeeld waar ze tijdens het lange weekeinde konden slapen. 

Het programma voor het jaarfeest zag er als volgt uit: 
Na aankomst op vrijdag werd je welkom geheten en kreeg je koffie/thee, wat lekkers en een T-shirt met de afbeelding van het MMC jaarfeest 2018
's Avonds werd er gezamenlijk wat gegeten en gedronken en uiteraard veel met elkaar gesproken. 

Zaterdagochtend was er gelegenheid om gezamenlijk te ontbijten als voorbereiding op de toerrit. Tijdens de toerrit werd geluncht en de rit vervolgt tot we weer terug waren op het park. 
Een ieder kon zich daarna even terugtrekken om uit te rusten of zich op te knappen want zaterdagavond was het feestavond. Het feest duurde tot in de kleine uurtjes ( voor sommigen). 
Zondagochtend was er ook weer gelegenheid tot een gezamenlijk ontbijt. En na het ontbijt was de tweede toerrit incl. lunch. 

Bij terugkomst aan het einde van de middag was het voor sommigen tijd om naar huis te gaan, maar anderen bleven nog een nachtje en vertrokken op maandagochtend. 

Het afscheid was weer pijnlijk, maar gelukkig zien we elkaar weer bij de najaarsrit, dus het was wel dragelijk. 

De organisatie was in handen van Anja,& Henk, en Els en Jacques. Zoals vanouds weer uitstekend geregeld en weer voor herhaling vatbaar, maar dan op een andere locatie, want we zien graag meer van Nederland. 


Najaarsrit

De Najaarsrit werd gehouden op 28 oktober en er werd vertrokken vanaf een bekende locatie: Frans op den Bult te Deurningen. 

Vanaf 10.00 uur was het verzamelen en om 11.00 uur werd het startsein "start your engines" gegeven voor de toerrit door het prachtige oosten van Nederland. 
Het weer was goed en hoewel de opkomst beperkt was was de groep toch voldoende groot om er voor te zorgen dat het een gezellige boel was. 

Albèr en Harry hadden een goed traject uitgezet en de organisatie was weer uitstekend. 


MMC Ledenvergadering

Op Zondag 18 november is het weer tijd voor de ledenvergadering van de Magna Motor Club.

Deze wordt dit jaar weer gehouden in Lochem en wel in: 

Hampshire Hotel- ’t Hof van Gelre
Nieuweweg 38,
7241 EW Lochem
Website: https://www.hofvangelre.nl/

 

Vanaf 13.00 uur kunnen jullie naar binnen en worden jullie onthaald met 2 koffie / thee met gebak en 2 consumpties.

De vergadering start om 14.00 uur en wij hopen deze om ongeveer 16.00 uur te kunnen afsluiten.

Na de vergadering, om 16.30 uur, is er gelegenheid om samen lekker te eten, van een Bourgondisch Buffet voor  20,75 Euro p.p. en i.v.m. de organisatie en reservering willen wij graag weten wie er komt en of je wilt mee eten na afloop van de vergadering.

Voor de jaarvergadering geef je je op vóór 12 november via deze link: OPGAVE (link is gesloten)

Belangrijk: wil je mee eten, dan voor 12 november het bedrag van 20,75 euro p.p. overmaken op rekening van de M.M.C. Rekening Magna Motor Club, IBAN: NL 20 RBRB 0706 44 95 09 (Regiobank) met vermelding naam (namen) en Buffet. 

(Geen betaling -> Geen deelname buffet!

na betaling geen restitutie mogelijk!)


Als je vragen hebt: bel Jacques 06 12 44 19 73

 

Met een goed magna gevoel

President M.M.C. Jacques Mertens

 

Route naar Hampshire Hotel Hof van Gelre in Lochem: 

Goed bereikbaar en rustig gelegen
 

Eigen Vervoer

Vanaf de A1 (afrit 26) gaat u richting Laren / Lochem.
Na het oversteken van het Twente Kanaal gaat u naar links.
Aan het einde van deze weg gaat u (op de rotonde) rechts.
Daarna direct links, na ca. 500m ligt het hotel aan uw rechterhand.

 

Vanuit de richting Zutphen neemt u de afslag Lochem West / Barchem.
Bij de verkeerslichten gaat u naar rechts.
Vervolgens kiest u de vierde weg naar links (de Van Hogendorplaan) aan het einde van deze weg
gaat u naar links en daarna direct rechts, na ca. 250m ligt het hotel aan uw linkerhand.