De Magna Motor Club is in 1995 opgericht door Yvonne Brabander

De MMC houdt onderling contact met elkaar d.m.v. toerritten en andere activiteiten,  en natuurlijk het jaarlijks terugkerende magnafieke magna motor club jaarfeest.

Periodiek worden de leden op de hoogte gehouden van de georganiseerde activiteiten. De planning van deze activiteiten kun je op de kalender zien.

Als jij een magna rijdt dan zul je je bij deze club thuis voelen, maar de magna motor club is niet alleen voor magna rijders, iedereen die motor rijdt is welkom bij deze club waar samenhorigheid en gezelligheid in het vaandel staat.

De MMC heeft ook een Facebook pagina waar (bijna) dagelijks wel iets gerelateerd over de magna te vinden is.

De MMC Facebook pagina bereik je door op het facebook logo te klikken onderaan de pagina.

De contactpersonen en diverse andere wetenswaardigheden vind je door het betreffende menu onderdeel te kiezen.

Disclaimer:

Je ziet heel vaak op een website een disclaimer.

Een pagina waarop ze aangegeven staat dat het uitvoeren van handelingen (of gedachten) naar aanleiding van de informatie die op de website staat niet onder de verantwoordelijkheid valt van de webmaster of de organisatie die het beheer heeft van de website omdat de informatie op de website ter goeder trouw wordt gegeven en de interpretatie van de informatie die ten grondslag ligt aan de gedachten of handelingen van de bezoeker geheel de eigen verantwoordelijkheid is van de bezoeker van de website.

Nu, dit geldt ook hier.

Dus als je een ongeluk krijgt met de motorfiets dan is dat niet de verantwoordelijkheid van MMC.

Zelfs niet als je de MMC webpagina's leest tijdens het motorrijden.

Dank u