De President:
Jacques Mertens, is al heel lang fervent Magnarijder en is sinds 1997 lid van de Magna Motor Club. Zoals je kunt zien rijdt Jacques een rode honda magna VF700C, ook wel Supermagna genoemd. Jacques is al enige tijd president van de club vol overgave en is een drijvende kracht achter vele activiteiten van de club. 

Uiteraard doet hij dat niet alleen, maar samen met de andere bestuursleden en actieve vrijwilligers van de MMC. Als je Jacques een bericht wil sturen, dan kan dat via E-MAIL


Penningmeester & Ledenadministratie:
Bauke Duursma, is sinds 2000 lid van de Magna Motor Club en nu al weer enige tijd lid van het bestuur. Bauke rijdt een Magna VF 65 (1100 cc) en geniet met volle teugen van de vrijheid die het rijden van een motor geeft. 

Als je Bauke een bericht wil sturen, dan kan dat via E-MAIL


Secretaris:
Gea Overweter rijdt een VF750CJ Supermagna uit 1988 en is vanaf 2002 lid van de Magna Motor Club. Gea is sinds kort secretaris van de club en zorgt samen met de overige bestuursleden er voor dat de verplichtingen van de club nageleefd worden. Daarnaast is ze regelmatig betrokken bij de organisatie van verschillende clubritten.

Wil je Gea een bericht sturen, dan graag via E-MAIL


Algemeen Bestuurslid:
Roy Augustijn is al vanaf 1996, dus bijna vanaf het begin van de oprichting van de Magna Motor Club lid en heeft in het verleden veel gedaan voor de club, zoals de website en het tijdschrift Magnazine. Momenteel is Roy al weer enige tijd algemeen bestuurslid van de club en houd op deze manier het gedachtegoed zeer levend.

Wil je Roy een bericht sturen, dan graag via E-MAIL

Algemeen Bestuurslid:
Anja Huisman is sinds twee jaar enthousiast lid en is sinds kort bestuurslid van de MMC. 
Haar streven is ....